pirmdiena, 2010. gada 8. novembris

Iz školas dzīves...

Žagas ir pēkšņa ieelpa, ko rada diafragmas saraušanās.
Gaiss ātri plūst plaušās, bet pēkšņi aizveras blass saites. Tad rodas asa skaņa. Visbiežāk žagas rodas pēc ēšanas, jo tās ierosina gremošanas trakta nervi.

Ja gribi tās apturēt, vari mēģināt:
1.solis
Visskaistākais paņēmiens- ilgi skūpstīties!
2.solis
Apēst tējkaroti rupja cukura. (tas gan varētu nepatikt zobiem..)
3.solis
Visplašāk zināmais - ievilkt elpu un turēt, cik ilgi vien spēj. Ja nepieciešams, atkārtot.
4.solis
Izdzert glāzi ūdens vienā piegājienā
5.solis
Dziedāt dziesmu, dziļi elpot
6.solis
skaļi skaitīt līdzi katrai žagai
7.solis
ar abiem īkšķiem aizspiest ausis un ar mazajiem pirkstiņiem saspiest kopā nāsis. Tad ar sakniebtām lūpām stipri piepūst vaigus un tā izturēt, cik ilgi spējat.
8.solis
Vēl viens triks, ko man iemācīja kāda radiniece, ir- dzert ūdeni it kā no otras glāzes puses - nevis no tuvākās maliņas, kā parasti, bet no tālākās. Sanāk diezgan ačgārni izocīti .

Nu tā.. šodien man būs jārunā par tādu lietu kā mana skola. Skan banāli, bet man ir kāda sāpe, labā nozīmē, kas mani tikai mazliet kaitina. J
Tātad, man kurša sēž blakus viena meitene, kas visu laiku katrā lekcijā, jau kādas 3 nedēļas žagojās, tieši pēc 15 minūtēm, kad lekcija sākusies, tik precīzi, ka var pulksteni noregulēt. būs jāiesaka viņai kāds variants! :D
 Nu lūk, piedevām, šodien viņa visu dienu kasījās, kā tā var...? žagojās , kasās, kas mūs saģida nākamnedēļ?????? Bail pat iedomāties.. tas viss tak var būt lipīgi... (doh)
Un arguments kāpēc viņa apsēdās man blakus esot, ka es esmu GUDRS!!! Pasaulē viss sajucis...cilvēki vairs nesaprot, ko runā.
Nu labi, tā ir mana sāpe šim vakaram, labi, ka man ir 3 labas biedrenes, kas sastāda man ideālu kompāniju lekcijās, ar to man patiesi paveicies. J
Labi – joks kas mani uzjautrināja - - Kāpēc vienmēr līgavām kāzās ir baltas kleitas?
- Tā ir standarta krāsa sadzīves tehnikai!!!
Piedodiet dāmas, bet tā ir patiesība.. Joks! :D
Saldu vakaru visiem! J