piektdiena, 2010. gada 17. decembris

Jo, tik daudz man nozīmē TU! :)

Iesākumā pirms Tu lasi šo blogu, es gribu Tevi aicināt - noskaties šo!
 http://www.youtube.com/watch?v=sn2a73B0uB0&list=PL5AB70B10300205A9&index=25&playnext=1

(Paldies vienam no maniem twittera sekotājiem par šo video)

Kā tev liekās, kur tu esi šodien?
Šodien, kad man mājās pazuda elektrība uz pāris stundām, es sāku domāt, kur es esmu? ko es daru? kāda tam jēga! Varētu teikt tādi ekstenciāli jautājumi, bet tomēr, kur es esmu šodien?
Tad es nonācu pie secinājuma, ka es esmu 21. g.s. dzīvoju post-modernā sabiedrībā, un es mazliet atšķiros no pārējiem cilvēkiem, es domāju saviem draugiem, jo man dzīvē ir Kāds kam es uzticu visu, kam es piederu, un kas mani dara laimīgu - Tas ir mans labākais draugs - Jēzus! Jā, zinu daudziem uzreiz ir šoks, un viņi domā, ka es esmu nojūdzies, bet jūs kļūdāties, es jūtos lieliski un ziniet  kāpēc? JO es esmu atradis savu dzīves jēgu, es SLAVĒJU VIŅU! Man ir daudz draugu, kas ir līdzīgās domās kā es, kas ar ir savu dzīvi nodevuši viņam, un ziniet, viņi ir laimīgi! Patiesībā es varētu staštīt stundām ilgi par to, ko es te meiģinu rakstīt, bet tākā es esmu ļoti noguris, jo pārrados mājās tik šodien ap 5.00 no rīta tad es tev varu teikt, ka ja tev ir jautājumi, un vēlies pārbaudīt vai es nemeloju, vai arī tev ir jautājumi, vai arī tev ir kas cits padomā, ko vēlies man teikt šajā sakarā, tad es tevi gaidu katru 6dienu - Rīgā, BAZNĪCAS IELĀ 12.a, Korintas zālē pulkstenes 11.00. ziedošu tev visu dienu ja vēlēsies!
Noslēgumā tev tik vēlos aicināt paklausīties šo dziesmu, kas mani uzrunā - http://www.youtube.com/watch?v=-G9RGuKFBSU&feature=BF&list=PL5AB70B10300205A9&index=24