trešdiena, 2010. gada 8. decembris

Ahh..vot ir reizes, kad panesās nostalģija!

Agrs rīts, pamodos un sapratu, ka atkal es izeju pasaulē, bet es neesmu bruņojies.
Labi ievads nekam neder, bet tas nemaina situāciju un faktu, ka tāda jokaina sajūta mani tramda pēdējās dienās, tāds iekšējs nemiers, satrukums, izbīlis, nejuašas lietu izkrišanas no rokām, nesaprašānās un nepareizi izvēlētu vārdu salikumi teikumos, nez, rīt itkā vajadz'tu būt smagai, bet fantatsiskai dienai, jo sāksies Relay seminārs atkal, kas dos atkal iespēju ieskatīties gaīgajā dimensijā, un varbūt atklāt ko jaunu - nē, es emsu pārlieicnāts, ka es iegūšu ko jaunu! bet kas vel rītdienai ir forši, tad tas ir tas, ka man rīt meiģinājums Korintā, kas man ir kā liela mīļa ģimene, kur es rodu patvērumu, un zinu, ka man palīdzēs un sapratīs, uzklausīs, un pateiks, viss ir forši, mēs tiksim galā... tā ir baigi labā sajūta, ka tev ir "Aizmugure" dubultā!
Jūs noteikti domā'jat, ka man kāds panķums dzīvē iestājies, nē, viss ir kārtībā, nē nu patiešām kārtībā, bet reizēm man parauj nostalģija un man gribās vienkārši pasapņot, par to kas bijis, kas ir un kas būs, nav labākais brīvā laika pavadīšanas veids, bet man ar to pietiek, lai es būtu laimīgs, ne nupietni - tu man netici, vaine?
LABI BEIGŠU MĀŽOTIES - ir labi, kā ir, jo ja būtu labāk, tas kaitētu manam lepnumam, ja būtu sliktāk, tas iedzītu mani kādā nevajadzīgā depresijā, tapēc ir labi kā ir! Kā teica man biedrs BRUĢIS - kas ir jaunāks par mani (saņem bruģi) labā nozīmē, jo garīgajā sagatavotībā viņš man ir priekšā (Visu cieņu bruģi). es teikšu tā - ka nevajag stāvēt garaš rindās, lai saņemtu dāvanas par velti, ja tev atliek tik vienu lietu izdarīt - NOMETIES CĒĻOS,met pie malas savu lepnumu, aizspriedumus pret Dievu, vienkārši pielūdz, kaut 3 vārdos, un ar to pietiks, lai tu jau būtu laimīgs, JO Dievam ir atbildes uz visiem taviem jautājumiem, un tici man esmu par to pārlieicnājies, tāpēc es neaidos teikt - Dievs ir ar mani! Skan fanātiski, bet pameiģini, kaut vienu reizi, pieiet tai lietai nopietni, no sirds, un es atdošu tev savu visa mēneša pusdineu naudu, ja tu būsi vīlies...jo es zinu, ka mans tēvs debesīs ir devis man apsolijumu, kuru es gribu parā'dit tev, tapēc pievienojies man šajā priekā, un tu nekad nejutīsies atsumts - pat ja darugi tevi atštātu, un tavu vārdu aizmirstu, tad VIŅŠ vienmēr būs līdzās tev!
Īstenībā es varetu rakstīt vel un vel, jo par šo tēmu es nespēju rimties stāstīt - jo man ir tas, kas dara mani laimīgu, kas pilda manu tukšo sirdi, lai tā nejustos viena - SAJŪTI TO! PIEVIENOJIES!!!
Paldies tev ka izlasiji līdz beigām!!!

Tik gribu lai tu paskaties šos soļus - http://www.livinghopecma.us/Peace.html
un pajautā sev -
P.S.
Man tiešām viss ir labi, jo es tagad darīšu to, ko es tikko te rekstīju!

Mieram, ķer labu dziesmu un atceries, ka šodien tev VEL IR IESPĒJA! :)

http://www.youtube.com/watch?v=d4qFZ_KeyWA
Turpinājums sekos...